Lørdag 10. september arrangeres Lensbaby International Photowalk rundt omkring i flere byer i verden, og lille Arendal er en av dem! Her bor nemlig undertegnede, og jeg har vært ambassadør for merket i noen år nå.

Arrangementet starter klokka 11 utenfor Tyholmen kolonial ved Teaterplassen. Her vil jeg gi litt informasjon om opplegget og dele ut bonger på kaffe fra kolonialen. 🙂  Sannsynligvis blir det også mulighet for å betrakte bilder tatt med Lensbaby-optikk samme sted. Jeg kan lokke med en liten overraskelse til deltagerne, og så får du mulighet til å delta i en fotokonkurranse der førstepremien er et Sony kamera! Du behøver ikke benytte Lensbaby for å delta i konkurransen.

Registrer deg gjerne på forhånd via denne lenken, da vil du få tilsendt mer informasjon om konkurransen direkte til din e-post.

Jeg er Lensbaby Ambassador — du kan få 10 % avslag via denne lenken