I koronaens tid blir det til at vi holder oss i våre faste «kohorter», og min består (selvsagt?) av to knipseglade venninner. Vi benytter helgene og noen ganger ukekveldene til kortere og lengre roadtrips — denne gangen ble det rundtur over Froland til Evje og en vipp ovenom Byglandsfjord før vi returnerte til Arendal via Vennesla og Kristiansand. Det siste stoppet ble langs veien ved et vann, der jeg brukte litt tid på å forevige disse stilige mønsterne i isen.

Bildene er tatt med Twist 60 på åpen blender (f/2.5), som gir en «snurrig» effekt ut mot kantene av bildet og en lett vignettering. Fullformatkamera på samtlige bilder, kun beskjeden beskjæring på enkelte av dem. Klikk for å se større:

I etterpåklokskap ville jeg nok valgt å blende litt mer ned for akkurat denne typen motiv, jeg ser at effekten nok er mer forstyrrende enn jeg ønsker. Vidåpen gir Twist 60 en nydelig dybde til portretter og andre motiver som foreviges med en viss avstand til bakgrunnen, som eksempelet nedenfor — fra samme tur:
Twist 60, Nikon Df
Jeg er Lensbaby Ambassadør, jeg svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om objektiver og optikk fra dette merket!

Bruk rabattkode Wfostervold for 10 % avslag hos lensbaby.com.
Koden gjelder på hele utvalget med unntak av tilbudsvarer og andre kampanjer.

Jeg er Lensbaby Ambassador — du kan få 10 % avslag via denne lenken