En fotoutflukt med venner fikk innlagt en ekstra bonus da vi passerte ei smie og oppdaga at det var aktivitet der inne. Når da en av fotografene var venn av smedene ordna det seg kjapt en mulighet for å fotografere både detaljer og smedene i arbeid. Vi var åtte fotografer til stede, så det begrensa seg bittelitt med tanke på utsnitt og slikt; hit vil jeg mer enn gjerne tilbake under bittelitt mer planlagte forhold!

Bildene er tatt med Lensbaby Edge 35, Edge 80 og Sweet 35-optikk, klikk for å se full visning:

Jeg er med i en Lensbaby blog circle. På den første i hver måned poster alle et innlegg samtidig, der vi lenker til nestemann i ringen. Slik blir det en sirkel av blogger som man kan navigere seg mellom. Foran meg i rekkefølgen er Birgit Franik; nestemann er Seonaid Teal.

Jeg er Lensbaby Ambassador — du kan få 10 % avslag via denne lenken