På jakt etter årets første blåveis

Endelig slapp vinteren taket! Koronaen holder fremdeles sin klamme hånd over verden, min inkludert, så de store fellesaktivitetene er satt helt på vent. Heldigvis består min «kohort» av to fotovenner, og denne helgen bestemte vi oss for å se etter blåveis på vårt faste favorittsted. To knopper var eneste uttelling, men vi fikk frisk luft og ett og annet motiv på brikka lell.

Bildene er tatt med et 1,5x crop sensor-kamera, objektivene er Sol 45 og Velvet 56. Klikk for å se større:

Jeg er Lensbaby Ambassadør, jeg svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om objektiver og optikk fra dette merket!

Bruk rabattkode Wfostervold for 10 % avslag hos lensbaby.com.
Koden gjelder på hele utvalget med unntak av tilbudsvarer og andre kampanjer.

Jeg er Lensbaby Ambassador — du kan få 10 % avslag via denne lenken